Om oss

Styreguiden tilbyr litteratur innenfor styre- og bedriftsrådgivning, kurs og  seminarvirksomhet, samt oppgaver som hører naturlig sammen med dette .  Vi er et sterkt team med lang erfaring.

 


Vidar Andersen
– er utdannet diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt med spesialisering innenfor økonomi, regnskap og skatt, samt registrert revisor.   Autorisasjon som regnskapsfører. 

Praksis og arbeidserfaring som økonomisjef i Teknisk Drift i Fredrikstad Kommune, økonomisjef Horn Yrkesklær AS, samt Adm.dir i Blåkläder AS. Er i dag partner i Concepta Partner AS som arbeider med regnskap, økonomi og selskapsrådgivning.  Har bred erfaring fra styreverv i SMB bedrifter. 

Holder en rekke foredrag, samt en aktiv kursholder innenfor styre- og økonomiområdet og har bidratt til å utvikle flere elektroniske plattformer for ledelse- og styringsverktøy.

Erik Bjørløw Dye er utdannet jurist med erfaring fra offentlig og privat virksomhet.

Han er i dag daglig leder av Basal AS som er et konsortium av 19 industribedrifter som produserer rør og kummer i betong til det norsk VA markedet. Total omsetning utgjør ca. 1 mrd NOK.

Erik Bjørløw Dye har erfaring fra industri, handelsvirksomhet og kjedevirksomhet og holder årlig en rekke foredrag for bedrifter og organisasjoner om effektivitet i styrearbeidet.

 

Stian Simonsen er utdannet innen økonomi, ledelse og styrearbeid.

Han er i dag adm. direktør i Notabene AS. Han har lang erfaring som daglig leder, styreleder og som konsulent. Som konsulent er det styre­arbeid, strategi, forretningsutvikling og cash manage­ment som er hovedområdene. Erfaringen spenner fra varehandel, bilbransjen, IKT og til kunnskaps- og konsulentbedrifter samt organisasjoner.