Styrearbeid på 1-2-3

Styrearbeid på 1-2-3
398,-

Styrearbeid på 1-2-3 er en praktisk bok for personer som har styreverv og ønsker å sette seg inn i styrets oppgaver og ansvar.

Forfatterne har i denne boken forholdt seg til selskaper som er etablert og alt er i virke. Forfatterne har fokusert på SMB-bedrifter i sine eksempler, ikke våre største aksjeselskaper.

  • Innføring i styrearbeid
ISBN: 9788271463069 Kategori: . Tags: , , , .

Betalingsbetingelser

Faktura, 10 dagers forfall

Prisen inkluderer frakt

Styrearbeid på 1-2-3.

Utgivelsesår 2015.

Styrearbeid på 1-2-3 er en praktisk bok for personer som har styreverv og ønsker å sette seg inn i styrets oppgaver og ansvar. Forfatterne har i denne boken forholdt seg til selskaper som er etablert og alt er i virke. Forfatterne har fokusert på SMB-bedrifter i sine eksempler, ikke våre største aksjeselskaper. Boken er spesielt rettet mot personer som sitter i styrer i dag, og som gjerne vil tilegne seg kunnskap og kompetanse om hvordan de kan øke profesjonaliteten i styret og få bedre og mer effektive styremøter. Vi tror at boken også passer for personer som ikke har styreverv, men som ønsker å lære om styrets formelle og praktiske sider og oppgaver. Boken skal være med på å øke kvaliteten og effektiviteten i styrearbeidet og motivere til bedre samarbeid mellom daglig ledelse og styret, slik at styret og ledelsen i fellesskap lykkes med sine og selskapets oppgaver og utfordringer.

Pris: 398,- inklusive frakt

ISBN 9788271463069
Forfattere Vidar Andersen, Erik Bjørløw Dye, Stian Simonsen
Forlag Hegnar media
Utgivelsesår 2015
Innbinding Paperback
Sider 191
Språk Norsk